20 Jaar
10 Edities
5 dagen lang spelen cellisten de sterren van de hemel in de opmaat naar de 10e editie van cellofestival zutphen

Bezoekersinfo

KAARTVERKOOP

U kunt via onze website kaartjes bestellen. Via de programmapagina’s komt u op onze ticketshop die beheerd wordt door onze partner Theater Hanzehof. Daarnaast zijn kaarten te koop via de kassa van de Hanzehof, bereikbaar via 0575-512013.

Tijdens het festival is het mogelijk kaartjes te kopen bij het informatiepunt in Dat Bolwerck. Hier zijn echter geen kaarten met kortingstarieven (CJP etc.) beschikbaar.

Het Cellofestival is in 20 jaar tijd verweven met de stad Zutphen. Het intieme karakter van het festival wordt versterkt door de overzichtelijke maat van de stad en de rijke cultuurhistorie. In combinatie met gastvrijheid van de bewoners en ondernemers van de stad voelt de bezoeker zich snel thuis en volledig onderdeel van het festival.
Het festival werkt samen met bijzondere locaties in Zutphen. Bekende podiumlocaties staan geprogrammeerd, maar ook verborgen parels in de stad, in binnentuinen, op privélocaties of verrassingsconcerten op straat zijn onderdeel van het festival.

EN ANDERE HANDIGE TIPS…

Dat Bolwerck

Aan het einde van de Zaadmarkt ligt Dat Bolwerck. Het prachtig verbouwde pand heeft een mooie binnentuin, die voor het festival wordt opengesteld en omgetoverd is in een sfeervolle ontmoetingsplek, waar u de hele week koffie en thee kunt drinken, een broodje kunt eten of ’s middags van een glas wijn kunt genieten. Daarnaast is er het informatiepunt, waar u terecht kunt voor informatie en tickets. Dit punt is geopend in de festivalweek van maandag tot en met zaterdag.

Wegwerkzaamheden, bereikbaarheid Zutphen

Bekijk de website van gemeente Zutphen voor de actuele situatie over de wegwerkzaamheden. Zutphen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De trein stopt praktisch in het centrum. Komt u met eigen vervoer? Er is volop parkeergelegenheid. In de Zutphense binnenstad betaalt u van maandag tot en met zaterdag voor parkeren. U kunt alleen pinnen en belparkeren om te betalen voor parkeren. Chippen en contant betalen is niet mogelijk. Meer informatie op www.zutphen.nl